TUVA-nuorten taidenäyttely on avattu Lohjan kampuksen Campus Cafén tiloihin. Taidenäyttelyn avajaiset vietettiin 7.3.2024.

Luksian Campus Café on oppimisympäristönä toimiva kahvilamyymälä Lohjan kampuksella. Se on kaikille avoin kahvila, joten tervetuloa tutustumaan TUVA-nuorten taiteeseen ja samalla nauttimaan kahvion antimista.

Tutustu kahvilamyymälään >>

Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus

Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus (TUVA) on tarkoitettu oppivelvollisuusikäisille sekä muille vailla toisen asteen tutkintoa oleville, jotka tarvitsevat valmentavaa koulutusta.

Koulutuksen aikana opiskelijan tavoitteena on tunnistaa omat vahvuutensa, kiinnostuksen kohteensa ja luoda henkilökohtaisia urapolkuja sekä toisen asteen opintoihin että työelämään.

Koulutuksen laajuus on 38 viikkoa ja suoritusaika enintään yksi vuosi. Opiskelija voi osallistua TUVA-koulutukseen myös lyhyemmän ajanjakson, omien tavoitteidensa ja osaamistarpeidensa mukaisesti.

TUVA-koulutus sisältää kaikille yhteisen koulutuksen osan Opiskelu- ja urasuunnittelutaidot. Yksilöllinen opintopolku suunnitellaan yhdessä opiskelijan kanssa.

Tutustu tutkintokoulutukseen valmentavaan koulutukseen >>