Avoinna olevat työpaikat

Tarjolla on osaavat työkaverit ja tiimit oman työn tueksi, Mehiläisen työterveyspalvelut, SmartumPay ja paljon muuta!

Tässä avoimet työpaikat tällä hetkellä.

Ellei tähän ole listautunut yhtään avointa työpaikkaa, tilaa itsellesi hakuvahti. Kun meille avautuu uusi työpaikka, saat tiedon siitä.

Tilaa hakuvahti tästä >>

Tietojasi selaavat vain rekrytointiin osallistuvat henkilöt. Tietojen säilytyksessä noudatetaan rekisteriselosteen ehtoja.

Tieto- ja viestintätekniikan päätoiminen tuntiopettaja

-

Haemme Luksiaan tieto- ja viestintätekniikan tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Opettavina sisältöinä on mm. tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon pakollisen tutkinnon osan lisäksi ohjelmistokehittäjän osaamisala.

Edellytämme sopivaa alan koulutusta esim. tietotekniikan AMK tutkintoa. Työtehtävä edellyttää käytännön työkokemusta (vähintään 3 vuotta) monipuolisista it-alan työtehtävistä. Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta opettaa sekä nuoria että aikuisia.

Arvostamme työelämäyhteyksiä, yhteistyötaitoja sekä halukkuutta kehittää opetusta ja ohjausta. Odotamme hakijoilta innovatiivisuutta, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimukset määräytyvät asetuksen (986/98) mukaisesti. Kelpoisuuden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisena. Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät OVTES, Osio C, mukaisesti.

Ennen tehtävän aloittamista työntekijän tulee toimittaa hyväksyttävä terveydentilaa koskeva selvitys (lääkärintodistus) sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävä on sijoitettu Luksian Lohjan Toivonkadun toimipisteeseen.

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Katja Mattila-Laine, puhelin 044 369 7248. Soittoajat 22.-24.7.2024 klo 12-16 sekä 29.-31.7.2024 klo 8-16.

Haku päättyy 31.7.2024

Päätoiminen tuntiopettaja, puhtauspalveluala

-

Luksia hakee Puhtauspalvelualan päätoimista tuntiopettajaa 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti puhtauspalvelualan koulutus sekä opiskelijoiden henkilökohtaistamiseen ja ohjaamiseen liittyvät tehtävät.

Etsimällämme henkilöllä on vahva käytännön työkokemusta toimitilahuollon työtehtävistä, erityisesti sairaalahygienian (korkean hygieniatason puhtaus) ja sairaalahuollon työtehtävistä. Työssä vaaditaan hyviä sosiaalisia taitoja, kykyä ohjata sekä nuoria että aikuisia. Toivomme hakijalta ammatillista työotetta sekä koulutuksen kehittämishalukkuutta. Työ vaatii myös liikkumista oppisopimus- ja työelämäyhteistyö paikoissa sekä Luksian muissa toimipisteissä.

Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimukset määräytyvät asetuksen (986/1998) mukaisesti.
• Soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään kolmen vuoden työkokemus.
• Opetusta on kelpoinen antamaan myös henkilö, jolla on alan erikoisammattitutkinto ja vähintään viiden vuoden työkokemus.
• Lisäksi edellytetään opettajan pedagogiset opinnot. Ammatillisten tutkinnon osien opetusta on oikeutettu antamaan myös henkilö, joka on otettu opettajaksi ehdolla, että hän kolmen vuoden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta suorittaa opettajan pedagogiset opinnot.
• Kelpoisuuden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisena.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaisesti.

Ennen tehtävän aloittamista työntekijän tulee toimittaa hyväksyttävä terveydentilaa koskeva selvitys (lääkärintodistus) sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Palvelussuhteessa sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävä on ensisijaisesti sijoitettu Luksian Nummelan Ojakkalan tien toimipisteeseen.

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Hanna Salakari p. 050 467 9993

Haku päättyy 28.7.2024

Koulutussuunnittelija

-

Haemme Luksian koulutuksen tuen ja kehittämisen yksikköön koulutussuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 21.8.2024-17.4.2025 tai yhteisesti sovitun sopimuksen mukaan (aloituspäivä). Kyseessä on vanhempainvapaan sijaisuus.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa vähintään toisen asteen ammatillista tutkintoa (esim. merkonomi, sihteeri, tradenomi), kokemusta opiskelijahallinnosta ja Primus -opiskelijahallintajärjestelmästä, erinomaisia tietoteknisiä taitoja sekä valmiutta omaksua myös uusia sovelluksia.

Arvostamme itsenäistä työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Palkattavan henkilön tehtäviin kuuluvat mm. koulutustarjonnan ja lukujärjestysten vieminen Primus - opiskelijahallintajärjestelmään ja järjestelmän kehittäminen yhdessä muiden järjestelmää käyttävien kanssa. Hän vastaa oman vastuualueensa tutkintojen rakenteen oikeellisuudesta järjestelmässä.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in mukaisesti, tehtäväkohtainen palkka 2 631,82 euroa / kk + Luksia lisä 76,71 euroa / kk. Ennen työtehtävän aloittamista valitun henkilön tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä kuukautta.

Tehtävän sijoituspaikka on Lohjan Toivonkadun tai Nummelan Ojakkalantien toimipiste sopimuksen mukaan.

Hakuaika tehtävään päättyy 28.7.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Sari Hertell 4.7.24 saakka (vain sähköpostitiedustelut: sari.hertell@luksia.fi).