Digi-Luksia

Meille on erityisen tärkeää, että opintosi sujuvat mutkattomasti. Olemme keränneet tälle sivulle sinulle tärkeitä linkkejä, joita tulet käyttämään opintojesi aikana.

Wilma

Wilman avulla voit seurata opintojesi etenemistä. Wilmaan kirjataan HOKS (henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma), työjärjestykset ja arvioinnit. Wilman kautta hoidetaan myös viestintää.

Tunnukset ja salasanan Wilmaan saat jo sähköisessä valintakirjeessä ennen opintojen alkua.

Alaikäisen opiskelijan huoltaja saa myös tunnukset Wilmaan, jotta huoltajat voivat seurata opintojen etenemistä. Myös koulun ja kodin välinen viestintä tapahtuu Wilman kautta. Huoltajatunnukset tulevat hieman myöhemmin, syksyllä, vähän ennen ensimmäistä huoltajailtaa. Kun opiskelija täyttää 18 vuotta, huoltajatunnukset lakkaavat toimimasta.

Jos haluat, että huoltajatunnukset toimivat tämänkin jälkeen niin ota yhteyttä Luksian opintotoimistoon ja ilmoita, että huoltaja saa jatkossakin käyttää Wilmaa.

Kirjaudu Wilmaan >>

Ongelmatilanteessa – ota yhteyttä Luksian opintotoimistoon. Tarkemmat ohjeet löydät Luksian opiskelijaintrasta.

 

Microsoftin verkkopalvelut (Office-365-palvelu)

Luksian tarjoamat Microsoftin verkkopalvelut ovat käytössäsi opintojesi ajan. Kampusten tietokoneiden lisäksi verkkopalveluja voi käyttää paikasta riippumatta, pilvipalveluna, vaikka kotoa käsin.

Saat edu.luksia.fi sähköpostin käyttöösi. Se on henkilökohtainen sähköpostitili, jota sinun tulee käyttää opintojesi aikana (postin ohjaus omaan, jo olemassa olevaan, henkilökohtaiseen sähköpostiin on mahdollista).

Sähköpostilla tiedotetaan ryhmiä ja tavoitetaan yksittäisiä opiskelijoita. Verkkopalveluun kuuluu sähköpostin lisäksi henkilökohtainen tallennustila sekä pikaviestisovellus Teams.

Kirjaudu Microsoftin verkkopalveluihin >>

 

Oppimisalusta Moodle

Moodle-oppimisympäristöä käytetään yleensä opintojaksoissa, jonne lisätään kurssin materiaalit, linkit, tehtävät ja keskustelualueet.

Moodle tarjoaa myös työvälineitä ryhmien työskentelyn tueksi, kirjoittamisen avuksi sekä tehtävien ja -harjoitusten toteuttamiseksi.

Kirjaudu Moodleen >>

Muista, että henkilökohtaisia käyttäjätunnuksia tai salasanoja ei saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön.

Opiskeluun liittyvät asiakirjat ja tehtävät tulee tallentaa Luksian Office-365-palveluun tai Moodleen, josta tiedot varmuuskopioidaan ja näin ne ovat varmasti tallessa.

Opiskelijaintra Luka

Opiskelijaintra Luka toimii opiskelijoiden ohje- ja tietopankkina koko opintojen ajan. Luka toimii Wilman rinnalla. Lukasta löytyy samat tiedotteet kuin Wilmasta.

Opiskelijaintra Lukan käyttö onnistuu kännykällä SharePoint -apin kautta. Lataa Luka puhelimeesi. Näin pysyt kartalla siitä, mitä Luksiassa tapahtuu. Ohjeet apin lataukseen saat Wilmasta.

Kirjaudu Lukaan >>

Kirjaudu Wilmaan >>

 

Atomi-palvelu

Luksiassa on käytössä Atomi -palvelu, jonka kautta opiskelija voi tallentaa itselleen sähköisesti allekirjoitetun tutkintotodistuksen, TUVA-todistuksen, opiskelutodistuksen sekä otteen opintosuorituksista. Tallennetun todistuksen voi tulostaa itselleen milloin vain.

Mene palveluun >>

Luksian henkilökunta

Henkilökunnan tavoitat parhaiten Wilman kautta.

Voit myös laittaa sähköpostia. Henkilökunnan sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@luksia.fi. Viestiin tulee aina merkitä oma nimi sekä opiskelijaryhmän tunnus.

Kampuksilta löytyvät myös henkilökunnan omat postilaatikot, johon voit jättää postia.

Muista, että emme vastaa opiskelijoihin liittyviin kysymyksiin muita kanavia pitkin, esimerkiksi sosiaalisen median kautta tulleisiin yksityisviesteihin. Ota aina yhteys yllä olevia ohjeita käyttäen.

Ajankohtaista

Luksiaan valitut opiskelijat

Luksiaan valitut opiskelijat

Luksiaan valittiin vuoden 2024 yhteishaussa 649 uutta opiskelijaa. Onnea kaikille uusille opiskelijoille! Muista ottaa opiskelupaikka vastaan viimeistään 27.6.2024. Tässä vielä hyödyllisiä linkkejä, joihin sinun kannattaa tutustua: Tervetuloa luksialaiseksi >>...

Välivuosiopinnot

Välivuosiopinnot

Välivuosiopinnot tarjoavat mahdollisuuden kehittää itseään. Välivuosiopinnoista voi olla hyötyä niin työelämässä kuin jatko-opinnoissa. Jos jäit ilman koulutuspaikkaa niin sinun kannattaa harkita välivuosiopintoja. Haluat varmasti edistää omaa osaamistasi sekä...

Opintoalakohtaiset aikataulut

Opintoalakohtaiset aikataulut

Opintoalakohtaiset aikataulut 5.8.2024 | Yhteishaun kautta paikan saaneet opiskelijat Lohjan kampus Toivonkatu 4, klo 8.30 (päärakennus, kokoontuminen pääovien läheisyydessä ulkona) Elintarvikealan pt (leipuri-kondiittori) Hius- ja kauneudenhoitoalan pt (kosmetologi,...