Luksian media-alan koulutus juhli syntymäpäiviään 30.11.2023. Juhla oli suunnattu media-alalta valmistuneille opiskelijoille.

Juhlaa oli aloitettu valmistelemaan osana opintoja jo syksyn aikana ja kunniavieraiksi sinne kutsuttiin siis kaikki vuosien varrella valmistuneet entiset opiskelijat.

Juhlat olivat täynnä lämpöä ja iloa, kun vanhat tutut kohtasivat toisensa Luksian kampuksella. Juhlavieraat pääsivät nauttimaan myös musiikkiesityksistä, kun opiskelijoiden oma bändi Black Pearl sekä lohjalainen Safetybox, nousivat lavalle. Media-ala on tehnyt yhteistyötä Safetyboxin kanssa aiemmin kahden musiikkivideon tuotannon muodossa.

Luksian Media-alan 20-vuotisjuhla ei pelkästään ollut upea tilaisuus juhlia menneitä vuosia, vaan myös mahdollisuus kuulla valmistuneiden entisten opiskelijoiden näkemyksiä ja kokemuksia.

Luksian media-alalta valmistuneet puhujat:

  • Heidi Manu – Tuottaja, ITV
    Heidi Manu, Voice of Finlandin tuottaja, jakoi juhlaväelle ajatuksiaan urastaan ja siitä, millaista on tuottajan työ reality-sarjoissa.
  • Marina Nosko – Production AD, TWBA
    Marina Nosko, TWBA:n tuotantoassistentti, valotti omia kokemuksiaan mainosmaailmasta ja kertoi, miten Luksian koulutus antoi hänelle tarvittavat työkalut menestyäkseen vaativassa alassa.
  • Elias Merivirta – Mediaoperaattori, freelancer
    Elias Merivirta, mediaoperaattori, jakoi näkemyksiään työstään tv:n urheiluhidastusten parissa, joita hän on päässyt tekemään mm. olympialaisissa.

Media-alan valmistuneita opiskelijoita puhumassa.

Illan päätti näyttävä tulishow, joka valaisi yötaivasta ja loi taianomaisen ilmapiirin juhlapaikalle.

Media-alan 20-vuotisjuhla oli paitsi juhlaa menneestä, myös inspiraatiota tuleville media-alan ammattilaisille. Haastattelut tarjosivat arvokasta tietoa ja kokemusta, joka valaisee nuorten opiskelijoiden tietä kohti menestyksekästä uraa mediakentällä.