Ammattiosaaminen kattaa kaiken sen, mitä henkilö tarvitsee menestyäkseen ammatissaan. Koulutus, työkokemus ja jatkuva oppiminen ovat tärkeitä tekijöitä ammattiosaamisen kehittämiseen.

Me Luksiassa tarjoamme ammatillista koulutusta sekä koulutusohjelmia eri aloille. Käytännön kokemus on keskeinen osa ammattiosaamisen kehittymistä. Työharjoittelu ja oppisopimuskoulutus tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden oppia suoraan työelämästä ja antaa mahdollisuuden soveltaa oppimaansa käytännössä.

Siksi yhteistyö Länsi-Uudenmaan yrittäjien kanssa on tärkeää. Ammattiosaamisen koulutus on monipuolista ja se pyrkii yhdistämään teoreettisen tiedon käytännön taitoihin. Haluamme vastata työelämän tarpeisiin ja valmistaa Luksian opiskelijoita menestymään omalla ammattialallaan.

Työelämässä oppiminen >>

Ellet jo tee kanssamme yhteistyötä, ota yhteyttä!

Yritys- ja Työelämäpalvelut
tyoelamapalvelut@luksia.fi

Boostia kausityöhön

Boostia kausityöhön on hyvä koulutus tuleville kausityöntekijöille tai voit toki suorittaa sen vaikka itse. Koulutus järjestetään 3.4. – 8.5.2024. Koulutusta on pari kertaa viikossa klo 16-19, yhteensä 30 tuntia.

Mahdollisia, vapaita paikkoja voit tiedustella Anne-Marilta:
Anne-Mari Hätönen
anne-mari.hatonen@luksia.fi

Taitaja2024 finaalit

Ammattitaidon SM-kilpailu Taitajassa ammattiin opiskelevat nuoret kilpailevat oman alansa suomenmestaruuksista. Luksiasta finaaleihin osallistuu 11 ammatillista opiskelijaa.

Lue lisää >>

Rekrytoi Tiituksen avulla

Tarvitsetko kausityöntekijää? Hyvä tapa rekrytoida tulevia ammattilaisia, vaikka kesätyöntekijäksi, on rekrytointipalvelu Tiitus. Palvelu yhdistää alueemme työnantajat ja Luksian opiskelijat.

Työnantajana voit tarjota Luksian opiskelijalle koulutus- tai oppisopimuspaikkaa, kesä- tai projektitöitä sekä tietenkin vakituista työpaikkaa. Olet yhden klikkauksen päässä tulevista ammattilaisista. Palvelun käyttö on ilmaista.

Tutustu Tiitukseen >>