Taitaja2024-tapahtuma on yleisölle avoin ja ilmainen tapahtuma. Se järjestetään tänä vuonna Kuopiossa 20.-23.5.2024. Ammattitaidon SM-kilpailussa kilpailee 500 ammatillista opiskelijaa 50 kilpailulajissa.

Finaalikilpailuun osallistuu 11 Luksian opiskelijaa kuljetuslogistiikan, hiusmuotoilun, lähihoitajan, matkailun, putkiasennuksen, talonrakentamisen ja automaatioasennuksen aloilta.

Tapahtuma on Suomen suurin vuosittainen ammatillisen koulutuksen tapahtuma, jonka taustaorganisaatio on Skills Finland ry.

Myöhemmin tänä vuonna saamme jännittää viime vuoden EM-hopeamitalistia Mirva Alasjärveä. Mirva on suorittanut opintonsa Luksiassa. Hän osallistuu ammattitaidon MM-kilpailuun Ranskan Lyonissa 10.-15.9.2024. – Tavoitteena on MM-kulta, toteaa Mirva. Hänen lajinaan on kauneudenhoito.

Katso tästä Luksian finalistit >>

Luksian Taitaja2024 kilpailuun osallistuvat henkilöt ryhmäkuvassa.

Eveliina Juuti, Mirka Michalska, Daranee Saeli, Toni Tiilikainen, Joona Lehtonen, Jyry Koistinen, Ville Vehmanen, Karoliina Tuomela, Jouni Laine, Lasse Murtovuori, Alex Koistinen, Pyry Tolvanen. Kuvasta puuttuu kilpailijat: Vanessa Havulahti, Felicia Kantola, Kasper Knaapinen, Santeri Keinänen