Verkkopalvelun tekninen toteuttaminen | osatutkinto

Kannettava tietokone lattialla vaalean maton päällä, jossa myös mustaa.

Haluatko oppia, miten teet toimivat verkkosivut? Haluatko varmistaa, että ne ovat käyttäjäystävälliset ja vastaavat juuri asiakkaan tarpeita? Tule ja kouluttaudu verkkopalveluiden asiantuntijaksi verkkopalveluiden tekninen toteuttaminen -kurssille.

Kurssi on tutkinnon osa tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnosta ja suunnattu yrittäjille ja verkkosivujen rakentamisesta kiinnostuneille.

Kurssilla opiskelija oppii rakentamaan verkkosivuston esimerkiksi pienyritykselle. Kurssilla tutustutaan julkaisujärjestelmän käyttöön, sivuston muokkaamiseen ja sivuston julkaisemiseen sekä käsitellään saavutettavan palvelun rakentamista.

Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena, jossa on 5 Teams -lähipäivää (á n. 3h). Lisäksi mahdollisuus pajamuotoiseen työnohjaukseen erikseen määriteltyinä ajankohtina. Lähipäivien jälkeen opiskelija antaa näytön osaamisestaan. Koulutus on laajuudeltaan 15 osp.

Opiskelu on maksuton tutkinnonosan suorittajalle. Luksia pidättää oikeuden koulutuksen tietojen muuttamiseen. Katso koulutuksen tarkat tiedot kohdasta ePerusteet.

Me autamme

Haku- ja ohjauspalvelut
puh. 044 369 6675
hakupalvelut@luksia.fi

Opiskelijaksi Luksiaan >>