Media-alan välivuosiopinnot | video- ja tv-tuotanto

Järjestelmäkamera pöydällä lähellä kannettavaa tietokonetta.

Haluatko oppia kameratyöskentelyä, valaistusta ja tarinankerrontaa? Haluatko tutustua eri työrooleihin tv-tuotannossa? Kenties olet aina halunnut oppia tarkkaamotyöskentelyä? Jos näin on ja vietät esimerkiksi välivuotta lukio-opintojen jälkeen mutta haluat syventää osaamistasi videotuotannon, tv-studiotyöskentelyn ja editoinnin osalta, sinun kannattaa hakeutua media-alan välivuosiopintoihin video- ja tv-tuotanto -koulutukseen.

Media-ala tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia urallasi kohti unelmien työpaikkaa. Media-alan välivuosiopintojen video- ja tv-tuotannon koulutus ei vaadi aiempaa osaamista.

Välivuosiopintojen aikana opiskelet media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon osat videotuotannossa toimiminen, monikameratuotannossa toimiminen ja videon jälkituotannossa toimiminen. Koulutuksen laajuus on 30 osp. Opiskelijan suomen kielen taitotason tulee olla vähintään B1.1.

Koulutuksen aikana opit toteuttamaan laadukasta, visuaalista sisältöä. Saat hyvän käsityksen tv- ja videotuotannon työkentästä ja opit työskentelemään asiakasprojekteissa.

Halutessasi voit jatkaa koko media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon suorittamiseen.

Luksia pidättää oikeuden koulutuksen tietojen muuttamiseen. Katso koulutuksen tarkat tiedot kohdasta ePerusteet.

Me autamme

Haku- ja ohjauspalvelut
puh. 044 369 6675
hakupalvelut@luksia.fi

Opiskelijaksi Luksiaan >>
Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto >>