Media-alan välivuosiopinnot | animoinnin ja liikegrafiikan tuotanto

Järjestelmäkamera pöydällä lähellä kannettavaa tietokonetta.

Haluatko oppia animaation ja liikegrafiikan perusteet? Haluatko viestiä visuaalisesti? Animaatiossa luodaan liikkuvaa kuvaa yhdistelemällä peräkkäisiä kuvia. Liikegrafiikka keskittyy liikkeen luomiseen ja kommunikointiin graafisten elementtien avulla. Animaatio ja liikegrafiikka voivat sisältää myös liikkuvaa kuvaa. Animaatio korostaa tarinan kerrontaa. Liikegrafiikka keskittyy informaation välittämiseen.

Animoinnin ja liikegrafiikan tuotantokoulutuksessa opiskelet media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon osat, joita ovat: animoinnin ja liikegrafiikan toteuttaminen, animaatiotuotannossa toimiminen sekä 3D-mallinnuksen ja -animoinnin toteuttaminen (oppilaitoskohtainen tutkinnon osa). Koulutuksen laajuus on 45 osp.

Koulutuksessa pääset harjoittelemaan liikkeen luomista sekä tarinan kerrontaa animaation kautta. Kehität ammattitaitoasi animaatio-ohjelmien avulla ja saat kokemusta tiimityöskentelystä sekä projektien hallinnasta.

Jos vietät välivuotta opinnoistasi mutta haluat oppia animaation ja liikegrafiikan perusteet, tämä on juuri sinulle. Koulutus ei vaadi aiempaa osaamista.

Halutessasi voit jatkaa koko media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon suorittamiseen.

Luksia pidättää oikeuden koulutuksen tietojen muuttamiseen. Katso koulutuksen tarkat tiedot kohdasta ePerusteet.

Me autamme

Haku- ja ohjauspalvelut
puh. 044 369 6675
hakupalvelut@luksia.fi

Opiskelijaksi Luksiaan >>
Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto >>