Järjestyksenvalvonnan tehtävissä toimiminen | osatutkinto

Kolme turvallisuusalan opiskelijaa harjoittelee turva-alan otteita.

Haluatko valvoa yleistä järjestystä ja turvallisuutta tapahtumissa? Haluatko toimia festareilla, urheilutapahtumissa tai vaikkapa konserteissa? Järjestyksenvalvonnan tehtäviin voi kuulua esimerkiksi yleisön ohjaamista tai turvallisuusjärjestelyjen valvontaa. Työnantajia ovat muun muassa tapahtumajärjestäjät, vartiointiliikkeet ja turvallisuusalan yritykset.

Järjestyksenvalvojan työn tarkoituksena on varmistaa, että tilaisuudet sujuvat rauhallisesti ja hyvin. Järjestyksenvalvoja voi toimia tarvittaessa yhteistyössä viranomaisten kuten poliisin kanssa.

Jos työskentelet jo alalla ja haluat kehittää omaa ammatillista osaamista järjestyksenvalvontatehtävissä toimimisessa niin ilmoittaudu koulutukseen. Koulutus järjestetään oppisopimuskoulutuksena. Koulutus on siis ilmaista sekä opiskelijalle että työnantajalle.

Järjestyksenvalvonnan tehtävissä toimiminen on laajuudeltaan 20 osp. Opiskelijan suomen kielen taitotason tulee olla vähintään B1.1.

Tiesitkö, että

Luksian koulutuksiin voit hakeutua jo tänään, sillä suurimpaan osaan koulutuksia on jatkuva haku. Tämä tarkoittaa sitä, että voit hakea koulutukseen joustavasti ympäri vuoden. Ellei haku ole auki, ota yhteyttä Haku- ja ohjauspalveluihin. Katsotaan yhdessä, koska seuraava haku aukeaa.

Luksia pidättää oikeuden koulutuksen tietojen muuttamiseen. Katso koulutuksen tarkat tiedot kohdasta ePerusteet.

Me autamme

Haku- ja ohjauspalvelut
puh. 044 369 6675
hakupalvelut@luksia.fi

Opiskelijaksi Luksiaan >>
Mikä on oppisopimus >>