Tule näytteilleasettajaksi Luksian RekryMessuille tammikuussa 2024

Etsitkö uutta työvoimaa? Uuden työntekijän löytyminen saattaa olla lähempänä kuin uskotkaan.

Luksia järjestää maksuttoman rekry -tapahtuman tammikuussa Lohjan ja Nummelan kampuksilla. Messujen tarkoituksena on saattaa yhteen tulevat ammattilaiset ja alueen työnantajat.

Luksian RekryMessut tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden opiskelijoille, yrityksille, opettajille ja ammatillisille ohjaajille alueelliseen verkostoitumiseen sekä yhteistyön kehittämiseen. Yritykset voivat löytää potentiaalisia työntekijöitä, kesätyöntekijöitä ja harjoittelijoita. Tapahtumat antavat yrityksille tilaisuuden esitellä toimintaansa ja työmahdollisuuksiansa eri alojen opiskelijoille. Kohtaamiset yritysten edustajien kanssa auttavat opiskelijoita ymmärtämään työelämän tarpeita ja odotuksia. Yhteistyö voi johtaa käytännössä jopa pysyviin työsuhteisiin opiskelijoille valmistumisen jälkeen.

Luksian monialaiset RekryMessut tarjoavat loistavan tilaisuuden kohtaamiselle, joka hyödyttää kaikkia osapuolia edistäen opiskelijoiden ammatillista kasvua, työllistymistä, koulutusta sekä alueellista veto- ja pitovoimaa.

Ilmoittaudu mukaan! Saatat löytää juuri sinun yrityksellesi sopivan tulevan, alan ammattilaisen ja samalla verkostoidut alueen muiden yrittäjien kanssa.

Luksian RekryMessut 2024

  • Nummelan kampus
    keskiviikkona 24.1. klo 12-15
  • Lohjan kampus
    torstaina 25.1. klo 12-15

Lisätietoja: tyoelamapalvelut@luksia.fi

Ilmoittautuminen messuille on päättynyt.