Kiitos kaikille vuoden 2024 mukana olleille näytteilleasettajille sekä messukävijöille

Messukävijöitä oli kaikkiaan noin 1 300. Messuilla järjestettiin palautekysely, jonka perusteella 74 % kävijöistä koki messut hyödyllisiksi itselleen.

Promoottoreina toimineiden Anne-Mari Hätösen ja Terhi Matikaisen terveiset messuilta:

’Työpaikkoja, jatko-opintoja ja verkostoitumista! Luksian kaksipäiväiset monialaiset RekryMessut järjestettiin tänä vuonna Nummelassa 24.1. ja Lohjalla 25.1.

Messuilla oli mukana viitisenkymmentä näytteilleasettajaa. Mukavia kohtaamisia, mätsejä, verkostoitumista ja tekemisen meininkiä opiskelijoiden kanssa. Laskurin mukaan messuvierailijoita oli yhteensä vähän alle 1300 ja messupalautteen perusteella valtaosa vierailijoista koki hyötyneensä tapahtumasta.

Kiitos messuilla olleille työnantajille! Kiitos Luksian opiskelijat, opettajat ja ohjaajat, jotka olitte messujen järjestelyissä mukana. Kiitos messuvierailijoille; opiskelijat, opetus- ja ohjaushenkilöstö sekä verkoston vierailijat! Kiitos Luksian tukipalveluille! Kiitos omalle tiimille! Yhdessä olemme enemmän!’

Luksian RekryMessut on maksuton tapahtuma, jonka tarkoituksena on saattaa yhteen Luksian tulevat ammattilaiset ja alueen työnantajat.

Ellet päässyt tämän vuoden messuille mukaan niin ei hätää. Rekrytointipalvelu Tiitus yhdistää Länsi-Uudenmaan työnantajat ja Luksian opiskelijat.

Työnantajana voit tarjota Luksian opiskelijalle koulutus- tai oppisopimuspaikkaa, kesä- tai projektitöitä sekä tietenkin vakituista työpaikkaa. Olet yhden klikkauksen päässä tulevista ammattilaisista. Palvelun käyttö on ilmaista.

Tutustu Tiitukseen >>

Mukana messuilla olivat: