Yksinyrittäjäakatemia | Yrittäjyyden ammattitutkinto

Henkilöllä on kaksi puhelinta. Toinen kädessä edessään ja toinen korvalla, johon hän puhuu.

Yritystoiminnan kehittämisen osaamisalan suorittaneella on osaamista kehittää liiketoimintaa analysoimalla yrityksen nykytilaa ja toteuttamalla kehittämistoimenpiteitä tavoitteellisesti. Opiskelija osaa kehittää liiketoimintaa vastuullisesti. Hän hyödyntää verkostoja ja kehittää omia yrittäjävalmiuksiaan.

Kokoonnumme kuukausittain oppimaan keskustelevien luentojen, vertaispuheenvuorojen ja workshoppien myötä. Kouluttajina toimivat Uudenmaan Yrittäjien jäsenyrittäjistä valitut asiantuntijat sekä Luksian kouluttajat.

Merkittävä osa Yksinyrittäjäakatemian ajatusta on verkoston luominen: koulutusohjelmaan osallistuvat, yrittäjämentorit sekä asiantuntijakouluttajat muodostavat vahvan ryhmän.

Teemme lähipäivistä nauhoituksia, jotka voit katsoa itsellesi sopivaan aikaan. Käytämme myös Teamsia tarvittaessa yhteydenpitoon sekä opetukseen. Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, jossa tapaamisia on kerran kuukaudessa klo 9-16 pääsääntöisesti torstaisin, yhteensä 12 tapaamista.

Tiesitkö, että

Luksian koulutuksiin voit hakeutua jo tänään, sillä suurimpaan osaan koulutuksia on jatkuva haku. Tämä tarkoittaa sitä, että voit hakea koulutukseen joustavasti ympäri vuoden. Ellei haku ole auki, ota yhteyttä Haku- ja ohjauspalveluihin. Katsotaan yhdessä, koska seuraava haku aukeaa.

Luksia pidättää oikeuden koulutuksen tietojen muuttamiseen. Katso koulutuksen tarkat tiedot kohdasta ePerusteet.

Me autamme

Haku- ja ohjauspalvelut
puh. 044 369 6675
hakupalvelut@luksia.fi

Opiskelijaksi Luksiaan >>