Ravintolan kylmäkeittiön osaaja

Keltainen paprika paloiteltuna pöydällä.

Ravintolan kylmäkeittiön osaajan opinnoissa suoritetaan ravintola- ja cateringalan perustutkinnon tutkinnon osa ravitsemispalveluissa toimiminen, joka antaa hyvät valmiudet ravintola-alan perustöihin.

Opinnoissa painotetaan kylmäkeittiön osaajan taitoja, kuten kokoustarjoilujen valmistusta. Opintojen aikana suoritetaan alalla vaadittava hygieniapassi.

Koulutus on tarkoitettu:

  • ravintola-alasta kiinnostuneille, joilta puuttuu työssä vaadittava osaaminen ja/tai alalla vaadittavat pätevyydet ja haluavat suorittaa osatutkinnon oppiakseen uutta ja saadakseen hyvät perustaidot ravintola-alalle parantaakseen näin työllistymismahdollisuuksiaan
  • alalla jo työskenteleville, jotka haluavat oppia uutta ja syventää osaamistaan kylmäkeittiön valmistuksen näkökulmasta

Tutkinnon osan suoritettuasi sinulla on hyvät valmiudet työllistyä ravintola-alan perustöihin ja osaamistasi kokoustarjoilujen valmistuksessa tullaan työelämässä arvostamaan. Työllistymisnäkymät alalla ovat hyvät.

Opintojen jälkeen voit hakeutua suorittamaan ravintola- ja cateringalan perustutkinnon kokonaisuudessaan.

Tiesitkö, että

Luksian koulutuksiin voit hakeutua jo tänään, sillä suurimpaan osaan koulutuksia on jatkuva haku. Tämä tarkoittaa sitä, että voit hakea koulutukseen joustavasti ympäri vuoden. Ellei haku ole auki, ota yhteyttä Haku- ja ohjauspalveluihin. Katsotaan yhdessä, koska seuraava haku aukeaa.

Luksia pidättää oikeuden koulutuksen tietojen muuttamiseen. Katso koulutuksen tarkat tiedot kohdasta ePerusteet.

Me autamme

Haku- ja ohjauspalvelut
puh. 044 369 6675
hakupalvelut@luksia.fi

Opiskelijaksi Luksiaan >>