Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto

Henkilö selaa kännykkää. Pöydällä on myös kannettava ja sininen kahvikuppi.

Toimitko vammaisalan, työvalmennuksen tai erityisentuen ohjaustehtävissä? Ohjaatko työssäsi asiakkaita opintojen tai töiden pariin? Tule opiskelemaan kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto.

Työelämässä ratkaisukeskeiselle työvalmennuksen ammattilaiselle on kysyntää. Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnon suorittanut osaa toimia alan asiantuntijana asiakkaan toimintaympäristössä ja palvelujärjestelmässä.

Koulutuksen laajuus on 180 osaamispistettä. Koulutus alkaa henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Osaamisalat:

  • Vammaisalan ja erityistuen osaamisala
  • Työvalmennuksen osaamisala

Kuntoutus,- tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto valmistaa työskentelemään vammaispalveluissa, mielenterveys- ja päihdetyössä, kuntoutuksen parissa tai muissa sosiaali- ja terveysalan tehtävissä. Tutkinto antaa valmiuden suunnitella ja toteuttaa sekä arvioida kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalveluja eri asiakasryhmille.

Tiesitkö, että

Luksian koulutuksiin voit hakeutua jo tänään, sillä suurimpaan osaan koulutuksia on jatkuva haku. Tämä tarkoittaa sitä, että voit hakea koulutukseen joustavasti ympäri vuoden. Ellei haku ole auki, ota yhteyttä Haku- ja ohjauspalveluihin. Katsotaan yhdessä, koska seuraava haku aukeaa.

Luksia pidättää oikeuden koulutuksen tietojen muuttamiseen. Katso koulutuksen tarkat tiedot kohdasta ePerusteet.

Me autamme

Haku- ja ohjauspalvelut
puh. 044 369 6675
hakupalvelut@luksia.fi

Opiskelijaksi Luksiaan >>