Hoiva-avustajasta lähihoitajaksi

Nuori ja vanha ihminen katsovat toisiaan, kun istuvat puiston penkillä.

Lähihoitajan opinnoissa saat laajat valmiudet toimia ammattilaisena lähellä ihmistä, sosiaali- ja terveydenhuollon sekä kasvatuksen eri toimintaympäristöissä. Työtilanne alalla on hyvä. Lähihoitaja opinnoissa saat valmiuden työskennellä monialaisissa työympäristöissä arvioiden, suunnitellen ja toteuttaen apuasi tarvitsevien ihmisten hoivaa ja hoitoa.

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet hoiva-avustajakoulutuksen tai vähintään Kasvun ja osallisuuden edistämisen tutkinnonosan (25 osp). Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittanut lähihoitaja toimii julkisyhteisöjen, yritysten ja kolmannen sektorin toimijoiden palveluksessa hoidon, huolenpidon, kasvatuksen ja kuntoutuksen käytännön työtehtävissä. Lähihoitaja ohjaa, avustaa ja tukee asiakkaita arjen toiminnoissa ja elämänhallinnassa.

Tiesitkö, että

Luksian koulutuksiin voit hakeutua jo tänään, sillä suurimpaan osaan koulutuksia on jatkuva haku. Tämä tarkoittaa sitä, että voit hakea koulutukseen joustavasti ympäri vuoden. Ellei haku ole auki, ota yhteyttä Haku- ja ohjauspalveluihin. Katsotaan yhdessä, koska seuraava haku aukeaa.

Luksia pidättää oikeuden koulutuksen tietojen muuttamiseen. Katso koulutuksen tarkat tiedot kohdasta ePerusteet.

Me autamme

Haku- ja ohjauspalvelut
puh. 044 369 6675
hakupalvelut@luksia.fi

Opiskelijaksi Luksiaan >>