Asuminen lähellä omaa kampusta voi edistää opiskelumukavuutta

Opiskelukokemukseen vaikuttaa varmasti myös asuminen opintojen aikana. Opiskelija voi valita erilaisista asumisvaihtoehdoista mieleisensä. Opintojen kannalta on tärkeää, että tekee huolellisia päätöksiä asumismuodostaan, ottaa huomioon omat tarpeensa ja resurssit.

On hyvä budjetoida asumiskustannukset ja varmistaa, että ne mitoittaa itselleen oikein. Asumiskustannuksia ovat muun muassa vuokra, sähkö, vesi ja ruoka. Myös muut mahdolliset kulut on hyvä huomioida.

Luksialla on tarjolla vuokra-asuntoja

Lohjan kampuksen opiskelijoille on tarjolla asuntoja osoitteessa Eloniemenkatu 27. Talo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella ja sijainti on rauhallinen.

Vuokrattavissa on sekä yksiöitä että kaksioita. Kuukausivuokrien lähtöhinta on 212 eurosta ylöspäin. Pienin vuokrattavissa oleva asunto on kooltaan 34 neliötä, suurin 44 neliötä.

Tarjolla on myös soluasuntoja. Ne sopivat hyvin ystäväporukoille. Soluasunnoissa on kolme makuuhuonetta omalla pesuhuoneella (suihku ja WC) sekä yhteinen keittiö.

Soluasumisen kannalta pitää muistaa se, että niissäkin pitää noudattaa voimassa olevia järjestysmääräyksiä sekä antaa naapureille yörauha. Tämä on edullinen vaihtoehto asumiselle opintojen aikana.

Nummelan kampuksen opiskelijoille on tarjolla asuntoja osoitteessa Majatuvankuja 1. Talo sijaitsee Nummelan Citymarketin läheisyydessä, josta on lyhyt kävelymatka kampukselle.

Kuukausivuokrien lähtöhinta on 279 eurosta ylöspäin. Pienin vuokra-asunto on kooltaan 19,5 neliötä ja suurin 37 neliötä. Myös Nummelasta löytyy soluasuntoja.

Kuukausivuokraan lisätään sähkö- ja vesimaksu, joka määräytyy oman kulutuksen mukaan. Vuokravakuus maksetaan ennen avainten luovuttamista asuntoon. Ennen vuokrasopimuksen allekirjoitusta tarkistetaan luottotiedot.

Edullinen vuokra-asunto opiskelupaikkojen läheisyydestä helpottaa kulkemista ja edistää opiskelumukavuutta. Asuminen lähellä muita opiskelijoita voi tarjota mahdollisuuksia sosiaaliseen elämään sekä verkostoitumiseen ja rikastuttaa sitä kautta opiskelukokemusta.

Edullisen vuokra-asunnon haku on helppoa. Ota yhteyttä REIM Lohja Oy:n asiakaspalveluun ja kerro, millaisesta vuokra-asunnosta olet kiinnostunut. On hyvä muistaa, että alaikäisen vuokrasopimuksen tekee aina huoltaja.

– Tällä hetkellä on vuokrattavissa erikokoisia vaihtoehtoja, kertoo Helena Kuikka REIM Lohja Oy:stä. Yhteishaku on juuri käynnissä, joten kannattaa ottaa yhteyttä hyvissä ajoin, jotta varmistaa juuri itselleen sopivan vuokra-asunnon.

Lisätiedot:
REIM Lohja Oy
lohja@reim.fi

Hakemukset | Tiedustelut:
asiakaspalvelu.lohja@reim.fi
puh. 019 320 3360

Asuntola Toivo >>

Yläilmasta otettu kuva Luksian Lohjan kampuksesta.