Luksian ihka ensimmäinen AmisGaala on juhlittu

Kiitos järjestäjille ja ennen kaikkea ihanille opiskelijoille. Tunnelma oli käsin kosketeltavissa. Tanssin pyörteistä nauttivat niin esiintyjät itse kuin Luksian henkilökunta sekä opiskelijoiden läheiset.

Yhdessä olemme enemmän. Tässä kuvia tapahtumasta.

Alla aikaisemmat artikkelit Luksian AmisGaalasta

Luksian ihka ensimmäinen tanssitapahtuma AmisGaala järjestetään huhtikuussa

Gaalan tanssiin osallistuvat Luksian toisen vuoden ja sitä pidemmällä olevat opiskelijat Lohjan ja Nummelan kampuksilta.

AmisGaala järjestetään Nummelan kampuksella

Nummelan kampuksella 11.4.2024 järjestettävä tanssinäytös pidetään kaksiosaisena. Näytöksistä pääsee nauttimaan sekä luksialaiset että tanssijoiden läheiset.

AmisGaalan järjestelyihin osallistuu eri alojen opiskelijoita sekä Lohjan että Nummelan kampuksilta. Osallistumisesta opiskelija voi saada valinnaisia osaamispisteitä.

Amisgaalan nimi ja idea

Gaalan idea on lähtöisin Savon ammattiopistosta. Historian ensimmäinen AmisGaala järjestettiin Savon ammattiopiston Savilahden kampuksella viime vuoden huhtikuussa.

Toive omasta gaalasta on opiskelijalähtöinen

Opiskelijat haluavat juhlia amista eli ammattiylpeyttä, osaamista ja tulevaa ammattiuraa. Nuorille lukion vanhojentanssit ovat tärkeä tapahtuma. Tällä gaalalla halutaan luoda samanlainen perinne ammatillisen koulutuksen opiskelijoille.

– Ylen uutisten tekemä juttu Savon ammattiopiston AmisGaalasta johti siihen, että otimme heihin yhteyttä viime keväänä. Nyt tanssiaiset järjestetään meilläkin, kertoo Luksian Katja Loikkanen.

Lisätiedot:
Katja Loikkanen
puh. 044 0781447
katja.loikkanen@luksia.fi