Lyhytkoulutukset

Lyhytkoulutus on koulutus, joka on kestoltaan perinteisiin koulutusohjelmiin lyhyt. Lyhytkoulutukset ovat erinomainen tapa hankkia osaamista sekä päivittää olemassa olevia taitoja. Lyhytkoulutus voi olla suunnattu tiettyyn tehtävään tai alaan. Tämä tekee koulutuksesta houkuttelevan sinulle, joka etsit nopeaa tapaa kouluttautua alallasi. Lyhytkoulutuksia ovat muun muassa lyhytkurssit, työpajat ja korttikoulutukset.

Katso lyhytkoulutukset tästä >>

Avoin hakemus

Voit jättää avoimen hakemuksen, jos koet tarvitsevasi ohjausta sopivan koulutuksen valinnassa. Kerro hakemuksellasi, millaisesta koulutuksesta olet kiinnostunut. Mitä enemmän kerrot koulutustoiveistasi, sitä paremmin pystymme auttamaan sinua sopivan koulutuksen löytymisessä.

Avoin hakemus >>

Korota arvosanoja

Oletko saanut tutkintotodistuksen mutta haluaisit parantaa arvosanojasi sekä samalla parantaa mahdollisuuksiasi jatkokoulutukseen? Ammatillisten tutkintojen arvosanojen korottaminen on mahdollista myös opintojen jälkeen.

Lue lisää arvosanojen korotuksesta >>

Me autamme

Haku- ja ohjauspalvelut
puh. 044 369 6675
hakupalvelut@luksia.fi

Anniskelupassi

Anniskelupaikan vastaavalla hoitajalla tai muulla tehtävään nimetyllä henkilöllä tulee olla alkoholilain tuntemista osoittava Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) hyväksymän mallin mukainen todistus.

Hygieniapassi

Hygieniapassi vaaditaan, jos henkilö käsittelee työssään pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita ja työskentelee elintarvikehuoneistossa.

Eläintenkuljettajan ja –hoitajan pätevyyskoulutus

Kaupallisissa eläinkuljetuksissa eläinten käsittely kuljetusten aikana ja kuljettaminen edellyttää kouluttautumista.

Ensiapukoulutus, EA1

Ensiapu 1 -kurssi perustuu Suomen Punaisen Ristin ensiapuohjeisiin.

Hitsauksen pätevyyskoe

Hitsauspätevyyden voi osoittaa seuraavissa hitsausprosesseissa: TIG (141), MIG/Mag (135) tai Puikkohitsaus (111), piena- tai päittäisliitoksina.

Tulityökorttikoulutus

Tulityöpätevyys tarvitaan, kun tehdään tulitöitä. Tulityö on työ, jonka tekemisessä syntyy kipinöitä tai jossa käytetään liekkiä tai muuta lämpöä ja joka aiheuttaa palovaaraa.

Työpaikkaohjaajakoulutus

Voit suorittaa työpaikkaohjaajakoulutuksen itsenäisesti Moodlessa opiskellen. Voit kehittää osaamistasi työpaikkaohjaajana omassa tahdissasi ja vaikka osio kerrallaan.