NY-vuosi yrittäjänä ohjelmassa opiskelija perustaa NY-yrityksen. Ohjelman aikana käydään läpi kaikki yrityksen elinkaaren vaiheet perustamisesta lopettamiseen. Opiskelijalle harjoitusyritystoiminta on mainio tapa tutustua yrittäjyyteen yhden vuoden ajan. Yritys toimii oikealla rahalla. NY-toiminnan taustalla on Nuori Yrittäjyys, joka on voittoa tavoittelematon yhdistys.

Luksian kauneudenhoitoalan NY-toiminta

Kauneudenhoitoalan NY-toiminta on alkanut. Tue nuorta yrittäjää ja tule hänelle asiakkaaksi. Asiakaspalvelu avautuu toukokuussa 2024.

  • Toukokuun palvelupäivät on 6., 20. ja 27.5. klo 9-15.30
  • Kesäkuun palveluaika on 3. – 20.6. klo 10.30-17.30

Ajanvaraukset puhelimitse 044 369 6380. Vastaamme ajanvarauspuhelimeen oppituntien lomassa. Jätä tekstiviesti niin otamme sinuun yhteyttä ellemme pääse vastaamaan puhelimeen. Voit varata ajan myös nettiajanvarauksen kautta.

Kauneudenhoitoalan palvelut löydät remontin takia poikkeuksellisesti Luksian Harjulta, Toivonkatu 2. Sisäänkäynti ovesta F, tilan numero 110. Huomioithan, että NY-toiminnan osalta vain korttimaksut. Lahjakortti ei käy maksuvälineenä. Henkilökunta-alennuksia ei anneta. Teimme myös hinnastopäivityksiä.

Rohkeasti kohti yrittäjyyttä

NY-toiminta yhdistää käytännön tekemisen taidon ja ammatillisten opintojen teorian. Se saattaa innostaa ja rohkaista nuorta yrittäjyyteen ja on näin yksi varteenotettava uravaihtoehto tulevaisuudessa. Onnea ja menestystä nuorille ja nuorten yrityksille!