Käytämme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

x

Tiedote 14.4.2020

Luksia alkaa jakaa ruokatarvikkeita etäopetuksessa oleville opiskelijoille

Luksian koulutuskuntayhtymän hallitus on kokouksessaan 9.4.2020 päättänyt, että koronatilanteen vuoksi ammatillista perustutkintoa sekä valmentavaa koulutusta (VALMA) etäopetuksessa suorittaville opiskelijoille aloitetaan maksuton ruokatarvikkeiden jakelu. Luksia on päättänyt poiketa OKM:n linjauksesta, jossa koulutuksen järjestäjällä ei ole velvollisuutta tarjota maksutonta ateriaa, kun koulutusta järjestetään etäopetuksena ja itsenäisenä opiskeluna. Päätöksellä pyritään helpottamaan opiskelijoiden arjen sujumista.

Ruokatarvikkeiden jako alkaa viikolla 16. Ensimmäinen jako tapahtuu Lohjalla ja Nummelassa torstaina 16.4.2020 klo 12 - 17 sekä toinen jako Lohjalla ja Nummelassa perjantaina 17.4. klo 8 - 15.

Ruokatarvikkeiden noutopaikat ovat viikolla 16 Lohjalla Luksian Toivonkatu 4:n toimipiste ja Nummelassa Luksian Ojakkalantie 2:n toimipiste. Ruokatarvikkeita jaetaan molempien kiinteistöjen pääovilta. Muiden kuntayhtymään kuuluvien kuntien/kaupunkien jakopisteet ja jakoajat ilmoitetaan huomisessa tiedotteessa.

Viikon 16 ruokatarvikejako kattaa kahden viikon tarpeet. Ruokatarvikepaketti voi sisältää valmiin aterian tai ainekset, joista opiskelija valmistaa ruoan itse.

Viikon 16 ruokatarvikkeet tulee tilata keskiviikkoon 15.4. klo 13.00 mennessä Wilman kautta (linkki tilauslomakkeeseen Wilman tiedotteessa). Ruokatarvikkeet voi tarvittaessa noutaa myös opiskelijan huoltaja (tarkemmat ohjeet tilauslomakkeella).

Seuraava ruokatarvikejakelu tapahtuu tiistaina 28.4. ja keskiviikkona 29.4. Tarkemmat kellonajat ja paikat ilmoitetaan myöhemmin. Tilauslomake tuleviin jakeluihin julkaistaan viikolla 17.

Ruokatarvikkeet saa noutaa vain terveenä. Jakelupisteillä tulee pitää riittävä turvaväli ja Luksian henkilökunnan paikan päällä antamia muita turvallisuusohjeita tulee noudattaa.

Erityisruokavaliot huomioidaan jo aiemmin ilmoitettujen tietojen perusteella, ja niin hyvin kuin se tässä tilanteessa on mahdollista.