Käytämme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

x

Koulutusravintola / Lohja

vko 7    14.-17.2.2017

Tervetuloa !

 

 ti 14.2.2017

Keitto:             Parsakeittoa

Kasvis:           Kasvismureketta ja soijakermaperunoita

Kala:              Kermassa haudutettua lohta ja höyryperunoita

Liha:              Täytettyä broilerin rintafileetä ja couscous-kasvislisäkettä

Jälkiruoka:   Jälkiruokapöytä: Metsänkeiju-mustikkapiirakkaa / Vadelmakiisseliä  /

                      Sydänpikkuleipiä

 

ke 15.2.2017

Keitto:            Punainen samettikeitto  

Kasvis:          Tuorepastaa, härkistä ja siitakesieniä

Kala:              Tonnikalalasagnea

Liha:               Nakkikastiketta ja perunasosetta

Jälkiruoka:    Mansikkaista rahka-kermahyytelöä

 

to  16.2.2017

Keitto:           Parsakaalisosekeittoa

Kasvis:         Täytetyt paprikat ja uunijuureksia

Kala:             Silakkapihvit, pinaattikastiketta ja höyryperunoita

Liha:              Kiinalaista pataa ja riisiä

Jälkiruoka:   Hedelmäsalaattia

 

  pe   17.2.2017

Keitto:            Suppilovahverokeittoa       

Kasvis:            Kasvisjuustokastiketta ja riisiä

Kala:               Paistettua kampelaa, kermaviilikastiketta ja Hasselbackan perunoita

Liha:               Jauheliha-perunaviipalelaatikkoa

Jälkiruoka:     Suklaakiisseliä

 

Vko 8   20.-24.2.2017 Koulutusravintola on kiinni

                                 Hyvää  Hiihtolomaa !

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(L=laktoositon, VL= vähälaktoosinen, G= gluteiiniton)