Käytämme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

x

Koulutusravintola / Lohja

 vko 17   24.-27.4.2018

Keskiviikkona ja torstaina 2. vuosiluokan opiskelijoilla lounasruokanäytöt

 

Tiistai  24.4.2018

Keitto:          Kalaseljanka

 

Keskiviikko  25.4.2018

Keitto:           Punajuurisosekeitto

Kasvis:          Päivän kasvisannos

Kala:              Sesam-paistettua ahventa, kermaviilikastiketta ja lohkoperunoita  

Liha:               Burgundinpataa ja höyryperunoita

Jälkiruoka:    Marjapuuroa / Hedelmäsalaattia

 

Torstai  26.4.2018

Keitto:          Tomaattikeittoa

Kasvis:         Päivän kasvisannos

Kala:             Oopperakellarin silakoita ja tilliperunoita

Liha:             Jauhelihalasagnea

Jälkiruoka:  Maitokiisseli / Paahtokiisseli

 

Perjantai  20.4.2018

Vappulounas talon tapaan

Salaattipöytä

Parsakeittoa 

Worsmack

Perinteiset makkarakupit

Pekonilla täytetyt sienet

Kasvisvartaat

Maissia

Veneperunat  - tonnikalatahna / juusto-kasvistahna

Vappuinen jälkiruokapöytä: simaa ja makeaa

     

  

 

 

(L=laktoositon, VL= vähälaktoosinen, G= gluteiiniton)