Käytämme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

x

Koulutusravintola / Lohja

Keittiössä kokkaavat 3. ja 2. vuoden kokkiopiskelijat ja salissa asiakaspalvelusta vastaavat tarjoilijaopiskelijat. 

Tervetuloa ! 

TI  21.11.2017

Keitto:                  Sipulikeittoa

Kasvis:                Kasviswokkia

Kala:                   Ruohosipulista uunikalaa ja perunoita

Liha:                   Possunlihawokkia ja riisiä

Pihvi:               

Jälkiruoka :       Jälkiruokavalikoima vitriinissä

 

KE  22.11.2017

Keitto :             Katkarapukeittoa

Kasvis:            Kasviskiusaus

Kala:                Kalamureketta

Liha:                Paistettua kananpoikaa

Pihvi:              Lehtipihvi ja ranskalaiset

Jälkiruoka:      Jälkiruokavalikoima vitriinissä

 

TO  23.11.2017

Keitto:            Sienikeittoa

Kasvis:           Kasvispastaa

Kala:               Paistettua ahventa ,porkkanamuhennosta ja höyryperunoita

Liha:               Makkarakastiketta/ Maksakastiketta ja perunasosetta

Pihvi:             Lihakääryle, punaviinikastiketta ja kermaperunoita

Jälkiruoka:    Jälkiruokavalikoima vitriinissä

 

PE 24.11.2017

Keitto:            Äyriäis-kalakeittoa

Kasvis:          Kasvismunakas

Kala:             Kuorrutettua uunikalaa, pinaatti-perunasosetta

Liha:              Kaamoskiusausta

Pihvi:

Jälkiruoka:    Jälkiruokavalikoima vitriinistä          

(L=laktoositon, VL= vähälaktoosinen, G= gluteiiniton)