Käytämme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

x

Koulutusravintola / Lohja

 Keittiössä kokkaavat 3. vuoden kokkiopiskelijat ja salissa asiakaspalvelusta vastaavat tarjoilijaopiskelijat.

 Olethan huomannut , koulutusravintolan  vitriinissä on myynnissä  pientä suolaista ja makeaa kahvin kera. Voit myös halutessasi  vaikkapa napata mukaasi ruokaisan salaatin.

Tervetuloa ! 

     

 

 ti  19.9  2017

Keitto:          Peruna-sipulisosekeitto    

Kasvis :       Mifurisotto 

Kala:            Pikkulohipullat ja pinaatti-perunasosetta   

Liha :          Jauhelihamakaronilaatikko  

Pihvi :          Kalkkunafilee, kerma-hunajakastiketta, valkoviinissä haudutettua fenkolia ja villiriisirisottoa

Jälkiruoka:    Puolukkajäädykettä

  

 

ke 20.9. 2017

Keitto:              Kansanomainen kalaseljanka     

Kasvis:            Härkis-makaronilaatikko 

Kala:                Gratinoitua alaskanseitiä, basilikariisiä ja kasviksia

Liha:               Palapaistia ja porkkanamuusia    

Pihvi :            Juustolla kuorrutettu porsaan fileepihvi, pinaattiriisiä ja tomaatti-oliivikastiketta  

Jälkiruoka:    Uuniomena-uunijäätelöä

 

to  21.9. 2017

Keitto:          Parsakaalikeittoa

Kasvis:        Nyhtökaurawokki

Kala:            Janssoninkiusaus, paahdettua punajuurta ja punasipulia

Liha:            Mustanpekan jauhelihakääryleet ja valkosipuliperunoita

Pihvi:           Naudanpaistia, rosmariiniperunoita ja punaviinisipulit

Jälkiruoka:   Mansikka-lakkakiisseliä

 

 pe   22.9.2017

Keitto:          Kansanomainen sipulikeitto

Kasvis:         Tofu-kasvispyttipannu

Kala:             Rakuunaista hunajalohta ja höyryperunoita

Liha:             Broilerinrintaa, pinaattiriisiä ja vuohenjuustokastiketta

Pihvi:            Lehtipihvi, persiljavoi ja lohkoperunoita

Jälkiruoka:   Minipannari, vaahterasiirappia ja punaherukka-omenahilloke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(L=laktoositon, VL= vähälaktoosinen, G= gluteiiniton)