Käytämme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

x

Koulutusravintola / Lohja

vko 13     27.-31.3.2017

Tervetuloa !

 Tässä jaksossa ma-ti 1& 2.vuosiluokan opiskelijat valmistavat kevytlounasta ja   ke-pe 2.vuosiluokan opiskelijat valmistavat annosruokia

 

ma 27.3.2017

Keitto:             Gulassikeittoa

 

 ti  28.3.2017

Keitto:             Katkarapukeittoa

  

 

ke 29.3.2017

Keitto:             Kananpojankeittoa

Kasvis:           Potatouille

Kala:               Katkarapupastaa

Liha:               Itämaista possukastiketta ja riisiä

Pihvi :            Metsästäjänleike, sienikastiketta ja juureskuutioita

Jälkiruoka:    Marinoitua hedelmäsalaattia

 

to  30.3.2017

Keitto:           Juustoista sienikeittoa

Kasvis:         Vihannescurrya ja riisiä

Kala:             Oopperakellarin silakoita ja yrttistä perunasosetta

Liha:              Jauhelihakebakot, pekoni-sienimuhennosta ja perunoita

Pihvi:            Pippuripihvi, sinappi-kermakastiketta ja ranskalaisia

Jälkiruoka:   Mamman marjapiirakkaa

 

  pe   31.3.2017

Keitto:            Purjo-perunasosekeittoa  

Kasvis:            Mehevää kasvislaatikkoa

Kala:               Smetanassa haudutettua kampelafileetä, perunoita ja kasvislisäkettä

Liha:               Marinoituja broilerin koipi-nuijia, madeira-kastiketta, pariisinperunoita ja kasvislisäkettä

Pihvi:              Marinoitu naudanlihavarras, Annanperunoita ja kasvislisäkettä

Jälkiruoka:     Mustaherukkavispipuuroa ja kermamaitoa

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(L=laktoositon, VL= vähälaktoosinen, G= gluteiiniton)