Tarjoilija
- Lohja
- Vihti / Nummela
Osaamisalat
- Asiakaspalvelun osaamisala
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon suorittanut osaa
Toimia erilaisissa tarjoilu-, myynti- ja kahvilapalvelujen sekä á la carte-, tilaus- ja juhlatarjoilun tehtävissä. Hän osaa toimia vuorovaikutustilanteissa erilaisten asiakkaiden kanssa. Hän osaa käyttää kassapalvelujärjestelmiä ja ymmärtää asiakastyytyväisyyden merkityksen yrityksen toiminnan perustana.
Sisältö
pakolliset tutkinnon osat ovat
- Ravitsemuspalveluissa toimiminen
- Asiakaspalvelu ja myynti
- Annosruokien ja juomien tarjoilu
Näiden jälkeen suoritetaan valinnaisia osia, jotka tukevat ammatillista suuntautumista. Opiskelija voi valita mm. seuraavista vaihtoehdoista:
- Juomien myynti ja tarjoilu
- Kahvilapalvelut
- Tilaus- ja juhlatarjoilu
- lisää vaihtoehtoja löydät e-perusteista
Työtehtävät
Tarjoilija työskentelee asiakaspalvelutehtävissä kahviloissa, henkilöstöravintoloissa, pitopalvelu- ja matkailualan yrityksissä.